Stappenplan Simplex systeem

  1. verleggen van de LDPE. wortelwerende folie ( indien dakbedekking niet wortelvast is ).

  2. plaatsen van het EKODRAIN rooster, met daarop de tegel, bij de uitloop. verleggen van drainageslang in de dakvoet, en deze rechtstreeks in het EKODRAIN rooster steken.

  3. verleggen van het drainagevlies, over de gehele oppervlakte, m.u.v. de grind/basaltstroken.T.p.v. het EKODRAIN rooster het vlies verticaal opzetten zodat de zijkanten worden afgeschermd.

  4. aanbrengen van de SIMPLEX schuimplaten. Deze goed strak tegen elkaar plaatsen. Platen kunnen met schaar op maat gemaakt worden.

  5. uitrollen van de SEDUMROLL matten. Liefst de naden van de matten niet gelijk leggen met de naden van de schuimplaten. Matten op maat maken met stanleymes,schaar of slijptol. Matten dubbel terugslaan en dan op maat doorsnijden.

  6. aanbrengen van 20 cm brede grind/basaltstrook langs de dakranden, opgaand werk en rondom de eventueel aanwezige dakdoorbrekingen, laagdikte 60 mm.

Contact

Ekogras Groendaken

Rozenbogerd 2
5301 KD Zaltbommel

M: 06 – 10 29 25 13
T:  0418 – 51 29 27
E:  info@ekogras.com

Ruim 30 jaar voorop in de aanleg van groendaken in opdracht en systemen voor eenvoudige doe-het-zelf aanleg. Ekogras staat voor ruime kennis en ervaring, uitmuntende service, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

© 2019 ZON MULTIMEDIA BLARICUM ALL RIGHTS RESERVED